Despre companie

La RESTART ENERGY ne concentrăm atenția asupra contribuției noastre pentru dezvoltarea economiei românești. Suntem convinși că schimbarea începe cu fiecare dintre noi și dorim să creăm condiții mai bune și soluții mai profitabile pentru toți clienții și partenerii noștri.

Cu o vastă experiență în multiple domenii: furnizare de energie electrică, gaz natural și energie verde, RESTART ENERGY dorește să pună acum la dispoziția clienților serviciile sale de distribuție PRODUSE PETROLIERE.

Suntem determinați ca amprenta pe care o vom lăsa asupra serviciilor oferite să fie una pozitivă, de creștere și orientată înspre dezvoltarea companiilor românești.
ATESTAT PRODUSE PETROLIERE – 07.12.2016

La Restart Energy ne concentrăm atenția asupra contribuției noastre pentru dezvoltarea economiei românești. Suntem convinși că schimbarea începe cu fiecare dintre noi și dorim să creăm condiții mai bune și soluții mai profitabile pentru toți clienții și partenerii noștri. Activitatea noastră se concentrează pe furnizarea de produse petroliere către utilizatorii finali, care sunt clienţi industriali, comerciali și termocentrale.

Ce ne diferenţiază?

Pe pieţele libere, competitive, preţurile asigură echilibrul dintre ofertă şi cerere. Siguranţa şi diversitatea furnizării de PRODUSE PETROLIERE, gaze naturale și energie electrică este o preocupare permanentă pentru întreaga RESTART ENERGY.

În calitate de furnizor de PRODUSE PETROLIERE, gaze naturale și energie electrică pentru utilizatorii casnici și industriali, RESTART ENERGY are responsabilitatea de a menţine un flux de furnizare constant, stabil şi sigur. Acest lucru este posibil datorită abordării noastre care include menţinerea unei perspective pe termen lung.

Suntem determinați ca amprenta pe care o vom lăsa asupra serviciilor oferite să fie una pozitivă, de creștere și orientată înspre dezvoltarea companiilor românești.

Misiune
Credem ferm în faptul că bunăstarea clienților noștri reprezintă cel mai bun indicator al propriului nostru succes. De aceea, ne-am asumat misiunea de a împlini nevoile celor care ne contractează serviciile.

Viziune
Viziunea RESTART ENERGY pe termen scurt și lung este de a deveni distribuitorul și furnizorul numărul 1 cu oferta cea mai variată de PRODUSE PETROLIERE de calitate optimă, ofertele cele mai inovatoare de energie electrică, gaz natural și energie verde. Pentru a putea îndeplini acest scop, lucrăm cu cei mai buni producători, alături de care suntem convinși că putem excela în toate domeniile.

Valori
Calitate: produsele și partenerii cu care lucrăm ne oferă siguranța că serviciile oferite se vor ridica la cerințele clienților noștri.

Inovație continuă: suntem în continuă creștere, și în căutare permanentă de soluții mai bune și mai avantajoase pentru clienții care aleg serviciile noastre.

Atenție asupra clientului: baza pe care se construiește planul nostru de dezvoltare este nevoia clienților noștri. Căutăm soluții pentru problemele cu care se confruntă clienții noștri zi de zi.

Respectarea termenelor de distribuție: nimic nu este mai util decât un produs livrat la timp! Iar noi știm acest lucru. Vei avea produsele livrate în timpul acordat, la cele mai înalte standarde de calitate.

CONTACT

Pța. Mocioni Alexandru, 6,
Timișoara, Timiș, 300199
J35/1297/2015 CIF: RO34583200
IBAN: RO78BTRLRONCRT0329369901
TELVERDE: 0800 41 00 40
Tel: 0356 414 175
Fax: 0356 414 173
produsepetroliere@restartenergy.ro