AdBlue

O soluție inovatoare care contribuie la diminuarea emisiilor de monoxid și dioxid de azot care apar după arderea combustibilului în cazul motoarelor diesel ce folosesc sistemul cu reducere catalitică selectivă.

Motorină

Acest tip de combustibil, pentru motoarele Diesel,  respectând normele Euro 5, are o cantitate redusă de sulf, protejează motoarele, asigurându-le o performanță ridicată. Cu Restart Energy ai posibilitatea de a alege combustibili diesel diferiți în funcție de anotimp: motorină  standard și motorină standard iarnă.

Benzină

Combustibilul folosit pentru motoarele cu aprindere prin scânteie, care respectă cu strictețe normele Euro 5. Are un conținut redus de sulf, de benzen și hidrocarburi aromatice contribuie la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră.

Combustibil focare

Combustibil termic lichid (CTL): un combustibil folosit pentru sistemele termice de încălzire, precum sunt centralele termice sau focarele de încălzire industrială. Asigură o protecție ridicată a pompelor și a injectoarelor de ardere.

Calor economic tip 3 – combustibil pentru sisteme de încălzit și preparat apă caldă. Acest combustibil, cu o cantitate de sulf mai mică de 0,5%, este folosit pentru încălziri centrale, la focarele utilajelor și al instalațiilor industriale. Datorită compoziției sale cu aditivi, combustia în focare este îmbunătățită, reducând astfel noxele emise în atmosferă.

Păcură ( tip1, tip 40/45, tip 60/35, tip 70/25)

Utilizabilă ca și combustibil lichid la centrale termice, boilere și cazane sau pentru fabricarea uleiurilor grele, asfalturilor, uleiurilor, etc. Aditivii acestui combustibil îmbunătățesc combustia în focare, iar conținutul de impurități mecanice este minim.

Păcură ușoară (conținut de Sulf mai mic de 1%)

Combustibilul lichid cel mai utilizat în instalațiile de abur, păcura ușoară este un combustibil lichid destinat încălzirii, având o putere calorifică superioară. Aditivii contribuie la reducerea emisiilor pe care arderea acestui combustibil le emite.

CONTACT

Pța. Mocioni Alexandru, 6,
Timișoara, Timiș, 300199
J35/1297/2015 CIF: RO34583200
IBAN: RO78BTRLRONCRT0329369901
TELVERDE: 0800 41 00 40
Tel: 0356 414 175
Fax: 0356 414 173
produsepetroliere@restartenergy.ro