Soluţii personalizate

Pentru a le permite clienţilor să se concentreze asupra activităţilor lor comerciale, le punem la dispoziţie soluţii personalizate de furnizare PRODUSE PETROLIERE, gaze naturale și energie electrică, adaptate cerinţelor lor specifice.

Calculăm profilul de consum al clienţilor, care poate fi constant, flexibil sau discontinuu şi îl sincronizăm cu volumele furnizate către punctele lor de consum.

Flexibilitatea noastră reprezintă o oportunitate pentru clienţii noştri, având în vedere că aceştia îşi pot alege contracte anuale sau pe termen scurt, cu formule personalizate care asigură îndeplinirea termenilor contractuali.

Creditare

Știm că fiecare afacere este diferită. De aceea, sistemul RESTART ENERGY de creditare se adaptează la nevoile tale.

Consiliere

Odată cu cea mai bună gamă de produse, îți oferim și sfaturile cele mai valoroase pentru ca tu să iei deciziile potrivite pentru nevoile tale. Cu RESTART ENERGY vei avea încrederea că pasul pe care îl faci va fi spre beneficiul tău.

Logistica

Livrarea produselor comandate se efectuează prompt atât cantitativ cât și calitativ în locul și la adresa solicitată de client cu ajutorul autocisternelor noastre, precum și cu transportatori agreați de furnizorii noștri: ROMPETROL, OMV PETROM, LUKOIL și MOL ROMÂNIA. Noi ne ocupăm de toate detaliile pentru ca tu să îți poți desfășura activitatea fără întreruperi.

Condiții de livrare

Prețurile competitive la PRODUSE PETROLIERE, termenii flexibili de plată și posibilitatea de livrare rapidă a comenzilor în toată țara fac din RESTART ENERGY un partener eficient pentru clienții săi din cel mai variate sectoare de activitate. În funcție de specificul activității pe care o desfășurați, RESTART ENERGY vă poate oferi posibilitatea plății la livrare sau termene de plată cuprinse între 7 și 120 de zile.

Variantele de achiziție oferite clienților RESTART ENERGY sunt următoarele:

Cu plata in avans

Transportul poate fi asigurat de catre beneficiar sau la cerere de catre RESTART ENERGY

Cu plata la livrare

Transportul poate fi asigurat de către beneficiar sau, la cerere, de către RESTART ENERGY

Cu plata la termen, prin acordarea unui plafon de creditare Limita de credit se va stabili pe baza datelor financiare, în urma unei analize care se efectuează rapid, prin următorii pași:
• Analiza preliminară. Se efectuează pe baza codului fiscal al clientului și se concluzionează în 24 ore
• Analiza finală. Se efectuează doar dacă sunt îndeplinite condițiile standard de calificare (rezultatul analizei preliminare este pozitiv) și se procesează în termen de 5 zile lucrătoare de la data comunicării complete a datelor financiare necesare. Documente necesare:
– ultimele 3 bilanțuri închise și balanțele aferente acestora*
– balanța ultimei luni închise
* însoțite de recipisa de depunere
Prețurile de livrare și discounturile oferite de RESTART ENERGY sunt în funcție de modalitatea de plată aleasă de către client.

CONTACT

Pța. Mocioni Alexandru, 6,
Timișoara, Timiș, 300199
J35/1297/2015 CIF: RO34583200
IBAN: RO78BTRLRONCRT0329369901
TELVERDE: 0800 41 00 40
Tel: 0356 414 175
Fax: 0356 414 173
produsepetroliere@restartenergy.ro